Investeer in de zon.

SAMEN BESPAREN OP ENERGIE IN VALKENSWAARD

Onze visie.

Coöperatie Energiecollectief Schaapsloop heeft de ambitie om in 2040 een energieneutraal industriegebied Schaapsloop te creëren. Daarom helpen we u en andere ondernemers op Schaapsloop met de te nemen stappen. We inspireren en zorgen voor partijen die ons kunnen voorzien van visie en advies. We onderzoeken mogelijkheden om te investeren in zonnepanelen, in zonneprojecten en in opslagfaciliteiten.

 

We werken samen met bedrijven uit de buurt. Door samen in te kopen ontstaan inkoopvoordelen. Natuurlijk kijken we naar subsidiemogelijkheden, voor u individueel en voor het collectief. En daar waar het wiel is uitgevonden kunnen anderen uit het collectief van deze kennis profiteren.

INITATIEFNEMERS

Wij zijn een lokaal energie-initiatief en geven actief vorm aan deze droom. Het initiatief is genomen door ondernemersvereniging VICV. Samen met de gemeente Valkenswaard en Rabobank De Kempen hebben we het heft in eigen hand genomen.  Samen met u vormen we Coöperatie Energiecollectief Schaapsloop.

Het bestuur.

De coöperatie werkt met een stuurgroep waarin de volgende personen vertegenwoordigd zijn:

 

Pierre van den Borne

Van den Borne Handelsonderneming

Voorzitter

Sander Drissen

Scholt Energy

Sectretaris

Leo Bunck

MCB

Penningmeester

Menno Kleingeld

VDL - ETS

René Coppens

Rabobank

Theo Geldens

Gemeente Valkenswaard

Uw advies

ter plaatse.

Peter Smits helpt u ter plekke.  Peter: “Voor de meeste ondernemers ben ik geen onbekende op de Schaapsloop. Ik was tot einde 2018 directeur van Smits Machinefabriek. Na de verkoop van mijn bedrijf wil ik me graag inzetten voor deze coöperatie om u als ondernemer te begeleiden op uw weg naar een energieneutraal industrieterrein.

 

Als ras-ondernemer spreek ik uw taal. Ik ben geen topspecialist maar heb wel veel ervaring in deze materie en samen met alle experts om mij heen weet ik zeker dat ik u verder kan helpen.

 

Bel mij gerust op via 06 53 73 59 11

 
Logo-wit.png