top of page

Investeer in de zon.

SAMEN BESPAREN OP ENERGIE IN VALKENSWAARD

Onze visie.

Coöperatie Energiecollectief Schaapsloop heeft de ambitie om in 2040 een energieneutraal industriegebied De Schaapsloop te creëren. Daarom helpen we u en andere ondernemers met de te nemen stappen. We inspireren en zorgen voor partijen die ons kunnen voorzien van visie en advies. We onderzoeken mogelijkheden om te investeren in zonnepanelen, in zonneprojecten en in opslagfaciliteiten.

We werken samen met bedrijven uit de buurt. Door samen in te kopen ontstaan inkoopvoordelen. Natuurlijk kijken we naar subsidiemogelijkheden, voor u individueel en voor het collectief. En daar waar het wiel is uitgevonden kunnen anderen uit het collectief van deze kennis profiteren.

Visie.jpg

Samen met u kijken we naar duurzame oplossingen die nu én in de toekomst geld opleveren.

Bestuur Energiecollectief

INITATIEFNEMERS

Wij zijn een lokaal energie-initiatief en geven actief vorm aan deze droom. Het initiatief is genomen door ondernemersvereniging VICV. Samen met de gemeente Valkenswaard en Rabobank De Kempen hebben we het heft in eigen hand genomen.  Samen met u vormen we Coöperatie Energiecollectief Schaapsloop.

Logo-VICV.png
Logo-Valkenswaard.png
Rabobank.png

Het bestuur.

De coöperatie werkt met een stuurgroep waarin de volgende personen vertegenwoordigd zijn:

Bestuur
Pierre pasfoto.jpg

Pierre van den Borne

Van den Borne Handelsonderneming

Voorzitter

Leo Bunck

Leo Bunck

MCB

Penningmeester

Theo.jpg

Theo Geldens

Gemeente Valkenswaard

Chiel ter Laak

Chiel ter Laak

VDL

RaboCo Kempen-Johan van de Louw aangepas

Johan van de Louw

Rabobank

Uw advies

ter plaatse.

Peter Smits helpt u ter plekke. Peter: “Voor de meeste ondernemers ben ik geen onbekende op de Schaapsloop. Ik was tot eind 2018 directeur van Smits Machinefabriek. Na de verkoop van mijn bedrijf wil ik me graag inzetten voor deze coöperatie om u als ondernemer te begeleiden op uw weg naar een energieneutraal industrieterrein.

 

Als ras-ondernemer spreek ik uw taal. Ik ben geen topspecialist maar ik heb wel veel ervaring in deze materie. En samen met alle experts om mij heen weet ik zeker dat ik u verder kan helpen.

 

Bel mij gerust op via 06 53 73 59 11

Voor de meeste ondernemers ben ik geen onbekende op de Schaapsloop

Peter Smits

Peter.jpg
Peter
Logo-wit.png
bottom of page