top of page
  • Foto van schrijverEnergiecollectief

Eerste ledenvergadering succesvolRuim 20 bedrijven waren op 27 februari vertegenwoordigd op de eerste ledenvergadering, de plaatsvond bij Scholt Energy.  In juni 2018 tekenden 24 bedrijven de intentieverklaring om samen te werken om Schaapsloop energieneutraal te maken. Tijdens de vergadering werd ingezoomd op de stand van zaken, presenteerden studenten van de HAS de uitkomsten van hun onderzoek, was er een presentatie van de wettelijke kaders door Linda van Hees van de ODZOB (Omgevings Dienst Zuid Oost Brabant) en presenteerde Roy Vos van Energiecompleet de energiescan via de app “leanergy”. Eddy Kiggen was erg enthousiast over het gebruik van deze app.


De eerste 11 bedrijven hebben hun intentie omgezet in een volwaardig lidmaatschap van de coöperatie. Zij gaan binnenkort samen met Peter Smits aan de slag met de inventarisatie van hun gebouw om de mogelijkheden van energiebesparing in kaart te brengen.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kom naar de ledenvergadering

Op woensdag 27 februari aanstaande bent u (leden en niet-leden) van harte welkom bij de eerste ledenvergadering van het Energiecollectief Schaapsloop. Vanaf 16.30 uur bent u welkom bij Scholt Energy,

Bình luận


Logo-wit.png
bottom of page